+31 (0)515 469356

info@nielsenautopoetsmiddelen.nl

Cursus

Cursus Interieur Reparatie (in Friesland)

Leer, stof en kunststof reparatie: herstel eenvoudig slijtage, (brand)gat, kras of scheur!
Max. 6 personen
1 dag
€ 450 excl. BTW

Leer, stof en kunststof reparatie: herstel eenvoudig slijtage, (brand)gat, kras of scheur!

De autobekleding is door dagelijks gebruik aan slijtage onderhevig. Een scheur, brandgat of slijtageplekken op je leren stoel, het is te voorkomen maar op lange termijn onvermijdelijk. Veel van deze beschadigingen zijn een doorn in het oog. Veel mensen nemen hier genoegen mee terwijl de schade snel en eenvoudig te herstellen is.

Daarnaast zijn klanten terecht zeer kritisch. Beschadigde of loszittende deurpanelen zijn verleden tijd. De cursist kan met deze vaardigheden zelf de beschadigingen leren herstellen.

Met deze ééndaagse workshop kunt u het herstellen van een dashboard, bumper of bekleding direct in praktijk brengen.
Inhoud van de workshop

Geen theorie, de workshop begint direct met een demonstratie en is voor 100% een hands-on activiteit. U leert verschillende beschadigingen op een professionele wijze in een handomdraai te herstellen. Samen met eventuele medecursisten focust u zich o.a. op;

• herstellen van in kleur gespoten kunststofdelen of zwarte delen met een structuur;
• herstellen van kunststofonderdelen zoals stootlijsten, spiegelkapjes, bumpers en voorschermen;
• herstellen van beschadigingen in leer aan de autostoel of het stuurwiel;
• herstellen van beschadigingen aan stof zoals brandgaatjes.

Als u onze complete Interieur reparatie systeem afneemt, krijgt u deze cursus cadeau. (Zie op de afbeelding het interieur reparatie systeem) Deze complete set bestaande uit 2 aluminium koffers met alle benodigdheden voor het repareren van lederen bekleding, stoffen bekleding, kunststof interieur, kunststof exterieur kost       € 2095,- ex. btw.

Deelnemers ontvangen na afloop een officieel certificaat van deelname

Waarom kiezen voor Nielsen voor een Interieur reparatie cursus?

Nielsen is al jarenlang leverancier van professionele autopoetsmiddelen en schadeherstelproducten. Onze specialisten zijn deskundigen die jarenlang ervaring hebben opgedaan. Zij zijn hierdoor perfect in staat om hun kennis over te brengen. De interieur reparatie cursus bij Nielsen is niet alleen leerzaam, het is ook een gezellige dag waar je collega’s kunt ontmoeten om ervaringen mee te delen.

 

Wat cursisten zeggen

Wij hebben voor deze cursus gekozen omdat er binnen ons bedrijf steeds meer vraag kwam naar interieur reparaties

We werden warm ontvangen in een prettige sfeer, de uitleg en demonstratie was goed en duidelijk.

Daarna zelf aan de slag met instructies en onder het oog van, ook dat is als prettig en leerzaam ervaren,

Al met al een aanwinst voor ons bedrijf dus een juiste investering

 

WAC Wollf CarCleaning

Ermelo

Na wat googelen kwam ik uit bij NonPaint Pro voor de cursus Interieur Reparatie. Het was een leuke en leerzame dag onder begeleiding van Jarich Hiemstra die dit geduldig en vakkundig weet uit te leggen.

Deze cursus is geschikt voor eenieder die deze reparaties zelf wil kunnen uitvoeren. Wij hadden ervoor gekozen om het complete Interieur reparatie systeem af te nemen zodat we binnen ons bedrijf meteen aan de slag konden gaan.

Inmiddels hebben we al vele reparaties gedaan en onze klanten zijn super tevreden! Al met al een echte aanrader!!

Rotima auto's B.V

Tim Kegge

De cursus zit goed in elkaar, na 1 dag kun je dus ook echt alle interieur reparaties zelf uitvoeren. Het bijbehorende Interieur reparatie systeem is zeer makkelijk in gebruik en er zit alles in wat je nodig hebt.

Als je later nog vragen hebt of iets bij wil bestellen staan ze direct voor je klaar en een dag later krijg je de producten al thuis gestuurd. Alleen maar lof over dit bedrijf en deze mensen!!

Autopoetsbedrijf Ebben

Zevenbergen

Aanmelden voor de cursus

Deze cursus kost € 995,- Excl. Btw. (Zonder afname Spotrepair systeem). Eten & drinken inbegrepen. Zonder afname Spotrepair systeem duurt de cursus 4 dagen, en met afname spotrepair systeem 5 dagen.  Wanneer je het Spotrepair systeem afneemt (€ 4350,- Ex. btw) dan zijn er uiteraard geen cursus kosten aan verbonden.

Eerstvolgende cursus data

13 Juli 2022
14 September 2022
12 Oktober 2022
16 November 2022
21 December 2022