+31 (0)515 469356

info@nielsenautopoetsmiddelen.nl

Cursus

Cursus Glascoating Aanbrengen (in Friesland)

Het aanbrengen van coatings geeft een ongelooflijk sterke en duurzame bescherming & vanwege de toenemende vraag naar glascoatings ben je bij ons aan het goede adres voor het volgen van de cursus.
Max. 4 Personen
2 dagen
€ 795 excl. BTW

De innovatie op het gebied van Car Detailing!!

Bij ons is het sinds kort mogelijk om een cursus glascoating aanbrengen te volgen. Binnen ons autopoetsbedrijf zijn we inmiddels al een aantal jaren actief in het leveren van glascoating op autolakken, en het logische vervolg was om ook anderen mensen hierin te willen opleiden. Binnen deze cursus worden als eerst alle stappen van de cursus lak reconditioneren gevolgd zoals hierboven omschreven en daarna wordt uitgebreid het aanbrengen van de glascoating behandeld. Na deze cursus bent u volleerd specialist en kunt u meteen aan de slag om dit mooie vak te beoefenen.

Er zijn 2 soorten glascoating op de markt:

Glascoating auto: Een coating op basis van vloeibaar glas (Siliciumdioxide), speciaal ter bescherming van autolak. Bestand tegen krasvorming en bijzonder waterbestendig. De eind laag geeft een glimmende glasachtige uitstraling aan de lak. Bescherming van 5 tot 10 jaar.

Keramische coating: Lijkt veel op glascoating, maar is zeker niet hetzelfde!Deze variant geeft ook glans en bescherming aan uw auto, maar minder lang (6 tot 12 maanden). Er hangt dan ook een lager prijskaartje aan.

Wij werken zelf uitsluitend met de 1variant zoals hierboven omschreven.

Voor al onze cursussen geldt dat na voltooiing een officieel certificaat van deelname wordt uitgereikt.

Wat cursisten zeggen

Het was een eind rijden, maar 's ochtends heel hartelijk ontvangen door Patrick! Met een kop koffie korte uitleg gekregen over hoe de cursus eruit kwam te zien en wat ik kon verwachten. Daarna aan de slag gegaan, veel gekeken en geluisterd. Een en ander opgeschreven en een hoop tips meegekregen.
Rondleiding gehad in het hele pand, kortom met een fijn gevoel aan de cursus meegedaan. Het fijne was dat het 1 op 1 was dus alle aandacht.
Veel aan de cursus gehad, tips die ik daar heb meegekregen gebruik ik nu ook in mijn eigen werk als autopoetser.
Zeker een aanrader!

Stefanie van Regteren

Car Care Groesbeek

Van deze twee daagse cursus heb ik veel geleerd en ook mogen doen, we hebben een nieuwe VW Transporter voorzien van een glascoating. De cursus werd gegeven door Patrick, die je stap voor stap uitlegt hoe je dit moet aanpakken, het was een hele klus maar het eind resultaat mag er zeker zijn. ik heb veel geleerd en veel kennis opgedaan bedankt hiervoor, ik raad deze cursus zeker aan voor mensen die dit willen gaan doen. Want er komt veel bij kijken!

Joost Bosch

Aanmelden voor de cursus

Ben jij eraan toe om je skills uit te breiden en verder te gaan met het aanbrengen van glascoatings? Bekijk dan hieronder de beschikbare datums en meld je aan.

Eerstvolgende cursus data

15 & 16 September 2022
13 & 14 Oktober 2022
17 & 18 November 2022
8 & 9 December 2022