+31 (0)515 469356

info@nielsenautopoetsmiddelen.nl

Zoek

Cursus

Cursus Car Wrappen (in Brabant)

Altijd al willen leren hoe jij zelf een auto kan wrappen? Dan is onze cursus Car Wrapping echt iets voor jou!
Max. 6 Personen
2 dagen
€ 795 excl. BTW

Car wrappen (in Brabant)

Altijd al willen leren hoe jij zelf een auto kan wrappen? Dan is onze cursus Car Wrapping echt iets voor jou! Tijdens deze cursus leren wij jou in de praktijk op een begrijpelijke manier de diverse technieken van Car Wrapping. Je ontdekt hoe jij zelfstandig een complete auto kan wrappen zonder de lak te beschadigen. Geef je auto weer een nieuwe look met car wrappen.

Wat is car wrappen?

Een auto volledig omtoveren naar een nieuwe look is mogelijk door middel van Car Wrapping. Hiermee voorzie je de auto van een folie. Je kunt de hele auto voorzien van de folie of afzonderlijke delen. Car wrappen is een populair alternatief voor het lakken van een auto, maar is zonder goede vaardigheden erg lastig toe te passen. Met de juiste kennis en voorbereiding echter, kun je ook zelf leren auto wrappen. Deze cursus is interessant voor zowel beginnelingen als diegenen die al bekend zijn met het beletteren en zich verder willen specialiseren.

Voordelen van car wrappen

Car wrapping biedt vele mogelijkheden en heeft diverse voordelen. Het aanbrengen en verwijderen van car wrapping is vaak makkelijker dan het nauwkeurig aanbrengen van lak voor langdurig gebruik. Er zijn allerlei mogelijkheden met kleuren, patronen en motieven mogelijk. Je kunt kiezen voor egale kleuren of geprinte folies alsook reclame- en promotie uitingen. Je kunt je auto als reclameobject voor bijvoorbeeld je onderneming omtoveren. Naast een nieuw uiterlijk zorgt car wrappen ook voor extra lakbescherming. Als je gebruik maakt van onzichtbare wrap folie, dient dit puur ter bescherming van de lak.

Leren auto wrappen

Het zelf car wrappen van een auto is een klus die veel geduld en tijd vraagt. Maar zeker mogelijk is om te doen! Indien je van plan bent zelf een auto te wrappen, dan is onze auto wrappen cursus de juiste stap in de goede richting.

Inhoud auto wrappen cursus

 • Hoe werk ik veilig en wat voor PBM’s heb ik nodig
 • Wrapping folie mogelijkheden en beperkingen
 • Waar kan ik wrapping folie aanschaffen
 • Materiaaleigenschappen en soorten
 • Wetgeving m.b.t. kleurverandering auto
 • Gereedschappen, gebruik van messen en föhn
 • Reiniging en voorbehandeling ondergrond
 • Veilig werken
 • Berekenen hoeveelheid folie
 • Stappenplan / PVA
 • Montage, föhnen (stretchen), afwerking
 • Onderhoud en reiniging

Waarom kiezen voor Nielsen voor een auto wrappen cursus?

Nielsen is al jarenlang leverancier van professionele autopoetsmiddelen, autoschadeherstelproducten, paint en nonpaint producten. Onze specialisten zijn deskundigen die jarenlang ervaring hebben opgedaan. Zij zijn hierdoor perfect in staat om hun kennis over te brengen. De auto wrappen cursus bij Nielsen is niet alleen leerzaam, het is ook een gezellige dag waar je collega’s kunt ontmoeten om ervaringen mee te delen.

Wat cursisten zeggen

harstikke leuke cursus! kan ik iedereen aanbevelen, of je wel of geen ervaring hebt, er valt altijd wat te leren. gezellig sfeertje in een kleine groep.

Stefanie van Regteren

Car Care Groesbeek

Een uitstekende docent die veel ervaring heeft en dat goed weet over te dragen. Daarnaast een prettige cursus locatie in Waalwijk met een uitstekende verzorging!

Stefan Bakker

Top cursus basisvaardigheden car wrap! Je krijgt goede begeleiding, ook na het afronden van de cursus!

Mabel van den Berg

Aanmelden voor de cursus

Altijd al willen leren hoe jij zelf een auto kan wrappen? Dan is onze cursus Carwrapping echt iets voor jou! Kijk hieronder voor datums en meld jezelf aan!

Om je aan te melden kun je ons een mailtje sturen naar info@nielsenautopoetsmiddelen.nl  Eerst meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Tijd: 9:00 – 16:30 uur (de cursus duurt 2 dagen)
Locatie: Schutweg 25 – 5145 NP – Waalwijk

Kosten: € 795,- p.p. ex. Btw. (Koffie/ thee en lunch is inbegrepen)

 

Eerstvolgende cursus data

8/9 Januari 2024 (VOL)
26/27 Februari 2024
3/4 April 2024
13/14 Mei 2024
24/25 Juni 2024