+31 (0)515 469356

info@nielsenautopoetsmiddelen.nl

Zoek

Cursus

Cursus Auto Beletteren (in Brabant)

Iedereen die willen starten met auto belettering gaat tijdens deze trainingsdag stap voor stap langs de belangrijkste onderwerpen van dit mooie vak.
Max. 6 personen
1 dag
€ 450 excl. BTW

Cursus Auto Beletteren (in Brabant)

Iedereen die willen starten met auto belettering gaat tijdens deze trainingsdag stap voor stap langs de belangrijkste onderwerpen van dit mooie vak.
De cursisten  worden door ervaren docenten uit de praktijk opgeleid, waarbij er een goede balans is tussen theorie en praktijk.
Deze 1-daagse praktijktraining is bedoeld voor diegene welke geen ervaring hebben met deze materie en nieuw willen starten in deze branche of hun huidige kennis willen uitbreiden / opfrissen. Auto belettering wordt veel gebruikt in de autosport, maar natuurlijk ook als reclame uiting op bedrijfswagens, bussen en vrachtwagens. Om belettering effectief en efficiënt toe te kunnen passen zijn een goede materialenkennis en praktische vaardigheid onmisbaar

Wat er onder andere tijdens deze cursus aan bod komt
In de basis cursus Technieken in Belettering komen onder andere de volgende onderwerpen in theorie maar ook in de praktijk aan de orde:

 • Belichting verschillende beletteringstechnieken
 • Materiaalsoorten, verschillende foliekwaliteiten en toepassingen
 • Materiaaleigenschappen
 • Soorten ondergronden waarop wordt gewerkt
 • Gereedschappen, gebruik van messen en föhn
 • Machines en apparatuur t.b.v. productie tekst en beeld
 • Reiniging en voorbehandeling ondergrond
 • Veilig werken
 • Berekenen hoeveelheid folie
 • Stappenplan / PVA
 • Uitleg voortraject productie (ontwerp en productie)
 • Montage, afwerking
 • Onderhoud en reiniging                                                                                                 Wat is er allemaal bij de prijs inbegrepen:
  De totaalprijs is inclusief de kosten van het lesmateriaal, een naslagwerk, en voorbeelden uit de praktijk. Ook krijg jij van ons een set met tools (toolbag gevuld met rakel, wrapwiltjes, rakelvilt, snijmesje en 2 wraphandschoenen), welke jij na deze cursus mag houden. Ook ligt er meer dan voldoende folie voor je klaar, zodat je tijdens deze dag kunt oefenen. Uiteraard zorgen wij ook voor iets te drinken en een uitgebreide lunch. Na afloop van de cursus ontvangt je tevens van ons een certificaat.

 

Wat cursisten zeggen

Goed geregeld, cursus was leerzaam! Begeleiding was top, door de kleine groep waarmee we waren was er veel persoonlijke aandacht.

Niels Kuijpers

Het werd duidelijk en geduldig overgebracht , goed georganiseerd ,ik heb het als zeer prettig ervaren

Eric Jansen

Een hele leuke ervaring, alles verliep naar wens en iedereen was super vriendelijk.
De theorie was even fijn als de praktijk super goed overgebracht.
Zeker een aanrader!!

Meniaoui Mohamed

Aanmelden voor de cursus

Leer in één dag de basisvaardigheden van belettering. Geïnteresseerd? Kijk dan snel voor beschikbare datums en meld je aan!

Om je aan te melden kun je ons een mailtje sturen naar info@nielsenautopoetsmiddelen.nl  Eerst meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Tijd: 9:00 – 16:30 uur (de cursus duurt 1 dag)
Locatie: Schutweg 25 – 5145 NP – Waalwijk

Kosten: € 450,- p.p. ex. Btw. (Koffie/ thee en lunch is inbegrepen)

 

Eerstvolgende cursus data

11 Maart 2024
27 Mei 2024