Cursussen


Op het hoofdkantoor in Oudega (swf) Friesland biedt ons trainingscentrum een volledig opgebouwde faciliteit voor zowel productopleiding als het testen van nieuwe producten die momenteel in ontwikkeling zijn. Het trainingscentrum biedt alle benodigde producten voor het schoonmaken, polijsten, detailing en lak -reconditionering van een voertuig. Maar ook geven wij cursussen in klein schadeherstel, waaronder; Spotrepair, Steenslag reparatie, koplamp reparatie, reparatie van Bekleding, leer, bumper en plastic delen (4 in 1 systeem).

Nielsen heeft een reeks trainingen ontworpen om beginnende en ervaren autopoetsers op te leiden met de vaardigheden naar een professionele standaard. Onze cursussen geven een overzicht van hoe een voertuig schoongemaakt kan worden en uitgebreide uitleg over lak -reconditionering, naar de hoogste standaarden en professionaliteit. Deze omvatten een training in product- en materiaalkeuze, gebruikstechnieken, applicatiemethoden, verdunningen en oppervlakte compatibiliteit.


Certificaten

Geleid door professionals met het volledige assortiment producten, apparatuur, persoonlijke beschermingsmiddelen (PPE) en expertise. Na voltooiing krijgen de deelnemers een certificaat om het individuele niveau van deskundigheid te bevestigen en te onderbouwen.


Onze cursussen

  • Professionele AutoReconditionering
  • Polijsten ( Lak reconditionering )
  • Spotrepair
  • Steenslag reparatie
  • 4 in 1 Systeem (Bekleding, leer, bumper -reparatie)
  • Koplamp Reparatie